Onze visie

Bij voetbalschool Motivation010 krijg je de juiste trainingen en mentaliteit van trainers die op een hoog niveau hebben gevoetbald en dat nog steeds doen. Motivation010 staat voor veel persoonlijke aandacht  voor, tijdens en na de training. Door professionele begeleiding vanuit de trainers krijgen de spelers de ruimte om zich te ontwikkelen.

meld je aan voor een proef training

proeftraining

Onze voetbalschool opereert onder het motto ‘’ Be the best you! ‘’.  Haal het beste en uiterste uit jezelf. Laat niemand je vertellen dat je iets niet kan. Wanneer je iets wilt bereiken ga je er 200 % voor.

Techniek

‘’We leren de spelers technieken aan waardoor hun reactiesnelheid verbetert wordt.’’

De spelers techniek aanleren waardoor zij sneller gaan handelen. Door sneller te handelen creëren ze meer tijd en ruimte voor zichzelf. Hoe hoger het niveau van voetbal, hoe belangrijker het is om snel en adequaat in te kunnen handelen tijdens een wedstrijd. Hoe hoger je komt te voetballen, hoe minder je tijd en ruimte hebt en krijgt. Vandaar dat techniek een sterke basis vormt van de trainingen van MOtivation010 een van de basis handeling is die wij de spelers proberen  aan te leren.

  • Kappen
  • Dribbelen
  • Aanname
  • 1 vs 1

 

Mentaliteit

De spelers de juiste mentaliteit aanleren. Hierbij leren wij ze op tijd komen, goed kijken en luisteren tijdens een oefening, alle oefeningen die ze uitvoeren met honderd procent inzet te doen. Niet treuren wanneer iets niet lukt, maar juist zelfvertrouwen opbouwen. De spelers die dit juist oppakken gaan hierdoor beter voetballen en kunnen meer uit zich zelf halen.

  • Dit doen wij doormiddel van voortgangsgesprekken en coaching

 

Tactisch

We willen de spelers tactische vaardigheden meegeven die ze in wedstrijden goed kunnen gebruiken. Hierbij leggen wij de spelers uit wat ze beter wel en niet kunnen doen en hoe ze het beste kunnen lopen in een wedstrijd. Dit proberen wij de spelers bij te brengen zodat ze dit tijdens de wedstrijd kunnen gebruiken. Hiermee proberen wij de spelers klaar te stomen voor elke wedstrijd.

  • Inzicht
  • Open en wegdraaien
  • Keuzes maken bij het overspelen, door bewegen en vrij lopen.

 

Sociaal

Voetbal is een teamsport. Wij leren de spelers hoe belangrijk het is om samen te spelen. Dat je er niet alleen voor staat maar dat je juist verder komt met je teamgenoten. Ook proberen wij de spelers uit te leggen positief te coachen tijdens een wedstrijd of training. Hierdoor blijf je een goede band met een ieder hebben en ga je zelf nog beter voetballen.